heerlijk vers bereide paella op uw locatie

Welkom bij Paella Party!


Paella Party is verhuisd! Wij werken nu vanuit Liessel (N-Br).


Nu u op deze pagina terecht bent gekomen, weten we één ding zeker: u houdt van lekker eten. Niet alleen dat, u bent op dit moment op zoek naar een cateraar om uw feest of evenement op te luisteren. Dat kan zijn bij u thuis of op een willekeurige andere locatie. Tijdens een feest, een food-festival, een house-warming of om het even wat voor bijeenkomst.Wat doet Paella Party?

Paella Party bereidt verse paella's op locatie. Dat wil zeggen dat wij naar u toe komen en ter plekke een heerlijke paella voor u klaarmaken in een speciale paella-pan. Daar dit gebeurt op een grote paellabrander die zeer veel warmte produceert is dit eigenlijk alleen geschikt voor buiten. Precies om die reden nemen wij ook een snel op te zetten overkapping mee zodat wij altijd veilig, droog en, indien nodig, in de schaduw kunnen koken.


Door het koken in de paellera (de pan) krijgt het geheel een spectaculaire aanblik. Een paella voor 30 personen behoeft al gauw een pan van een meter (!) doorsnede. U zult zien dat tijdens het koken, dat ongeveer een uur duurt, zich al aardig wat gasten rond de pan verzamelen.


Onze paella's worden zoveel mogelijk bereid met verse ingrediënten. De voorbereiding doen wij eerder op de dag. Een enkel ingrediënt wordt eerder gemaakt, zoals de tomato frito en de bouillon. Dit gaat volgens eigen recept.

Als wij voor u paella komen maken, krijgt u een rijk gerecht dat dienst doet als volledige maaltijd. Standaard zitten er zo'n vijftien verschillende ingrediënten in. Meestal meer.....

Als u toch wat extra's zou willen, dan kunnen wij een aantal prachtige en goedgevulde tapasplanken serveren. Of u kiest voor uitgebreide tapas met als knallende afsluiter een prachtige paella.


U zorgt voor de gasten, de drankjes en de gezelligheid en wij zorgen voor een heerlijke paella of meerdere paella's. Inclusief borden, bestek, servetten en citroendoekjes. En..., de vuile vaat gaat met ons mee terug!