heerlijk vers bereide paella op uw locatie

Over ons


 

Wij zijn Angèle Peelen en Guido Claassen en nemen heerlijke paella maken zeer serieus. Paella eten trouwens ook, maar dat is een ander verhaal.

Guido ging 56 jaar geleden als klein manneke voor het eerst naar Spanje en ziet het sinds geruime tijd als tweede thuis. Naast het heerlijke klimaat, de gemoedelijke sfeer speelt de keuken daar natuurlijk een belangrijke rol in. Hoewel churros, pan con tomatealloli en cremat niet te versmaden zijn, gaat de aandacht toch vooral uit naar paella.

Angèle is ook groot liefhebber van al het moois dat het Mediterrane gebied te bieden heeft, maar haar interesse zal altijd en overal eerst uitgaan naar geuren en smaken.
In het koken en dan vooral ook koken voor anderen hebben wij een gezamenlijke passie. Met veel oog voor detail en zo veel mogelijk gebruik van verse ingrediënten blijven wij werken aan onze recepten. Telkens weer komen wij tot kleine en soms heel subtiele veranderingen.

Hoewel er altijd mensen te vinden zullen zijn die het hier niet mee eens zijn, bestaat het echte recept voor de originele paella niet. 

Dat is één van de mooie dingen aan paella. Doordat je werkt met de producten die je op dat moment kunt vinden of voorradig hebt, kan de paella elke keer net een beetje anders zijn. 

Natuurlijk is er een aantal ingrediënten dat er altijd inzit. Denk bijvoorbeeld aan de Bomba-rijst, de saffraan en de olijfolie, om er maar een paar te noemen. De sofrito is toch elke keer net een beetje anders. Deze maken wij overigens het liefst een dag of twee tevoren, zodat de smaken goed op elkaar in kunnen werken.

 Aan de kust in Spanje vind je uiteraard veel meer vis- en schaaldierenpaella's, terwijl je in de binnenlanden vrij gemakkelijk konijn als ingrediënt kan aantreffen. 

Dit gegeven maakt paella bij uitstek geschikt voor een catering op maat, omdat we met uw wensen rekening kunnen houden.


Dus, wilt u een mooie paella mixta, met vlees, vis en schaaldieren of een paella marisco met schaal- en schelpdieren, of een paella royal, met alleen vlees, of onze overheerlijke paella vegana, volledig veganistisch, maar niettemin een echte paella met andere ingrediënten, wij zijn er zeker van dat we met een zeer smakelijk recept gaan komen.